Qui som?

La societat mercantil Frigel SL va ser constituïda a la ciutat de Vic (Barcelona) el 7 d'octubre de 2003 per la Sra. Marta Gelis Basagañas, actualment presidenta de Frigel SL, i el Sr. Alberto Ripoll Gelis, actualment Conseller Delegat de Frigel SL, amb clara vocació de crear una empresa de serveis al servei de les empreses d'alimentació, proporcionant-los serveis logístics frigorífics a temperatura controlada principalment en règim de lloguer de fred per a productes alimentaris.

Entre 2004 i 2006 es van incorporar nous socis, entre els que trobem importants empreses dins dels sectors de l'alimentació, la logística i del món financer, però els primers fundadors, anteriorment mencionats, van mantenir la majoria de les accions de la societat Frigel, S.L. Paral·lelament durant aquests anys es va anar desenvolupant el projecte i les obres del projecte inicial.

Al gener de 2006, Frigel SL va iniciar la seva activitat i des de aleshores ha experimentat un creixement constant, innovant tecnològicament i ampliant les instal·lacions, arribant avui a disposar d'unes grans i modernes instal·lacions per poder donar servei a importants empreses del sector de la alimentació i fent que cada dia siguin més les empreses que dipositin la seva confiança a Frigel.

FRIGEL


Pol Ind Congost

C. De L’Olic  Parc 1


08540   Centelles - Barcelona


TEL. 93 881 37 86
 / FAX: 93 881 13 18